sunnuntai 9. tammikuuta 2022

Meillä ei ole varaa hyljeksiä ylikansallista yhteistyötä esim Natojäsenyyttä, miehittäjä-Ryssän riistäessä ja miehittäessä edelleen alueitamme, sekä ko roistovaltion jatkaessa vastaavia miehitysoperaatioitaan mm Georgiaa ja Ukrainaa vastaan


Aikanaan IKL Isänmaallinen kansanliike haki yhteistyötä perivihollistamme vastaan ylikansallisena yhteistyönä mm Saksasta ja Italiasta talvisodan ja jatkosodan aikaan siinä jopa vihdoin onnistuen


Oheisesta altaolevasta kartasta uupuu Ryssän miehittämät Suomen, Eestin, Saksan etc alueet, mutta kun katsotte tätä päivitystä niin on laitettu tähän julkaisuun toki.

Russian occupation army in Ukraine Georgia etc
Meillä ei ole varaa hyljeksiä ylikansallista yhteistyötä esim Natojäsenyyttä, miehittäjä-Ryssän riistäessä ja miehittäessä edelleen alueitamme, sekä ko roistovaltion jatkaessa vastaavia miehitysoperaatioitaan mm Georgiaa ja Ukrainaa vastaan.

Paljon moititty Molotov-Rippentrop-sopimus 1939 perustui siihen mihin Suomellakin talvisodan jälkeen: Puolan / Ryssän miehittämät alueet takaisin. 

Saksalla kyseessä se että miljoonia saksalaisia siirrettiin rajasiirroin hirmuhallitsija Puolan diktaattori Pilsudskin terrorin alle 1918, kun luotiin ns "Puolan käytävä" sisämaa Puolalle.


Suomella ei ollut hyökkäyskalustoa 1939 kuin suomenhevosena, joten väitteet muusta pelkkää ryssäläistä kusetusta "mainilan laukausten" tapaan.


Ryssän tavoitteet talvi- ja jatkosodassa oheisissa kartoissa, sekä alueriistomme karttakuvassa yllä.

Twitterissä törmäsin sellaiseen väittämään että ylikansallista puolustusta pitäisi vältellä. 

Twitteristä voi kadota viestejä, joten ohessa kommenttini aiheeseen:

Heikkoa on tuo #puolustusvälineteollisuuden parantaminen kun Saksa on syyllistetty, Suomi mädätetty, niin että sotatarvikkeet pitää ostaa USA:sta tai E-Koreasta. #Faktisesti paras kalusto tulee #huoltovarmuutena #Natojäsenenä Mielikuva vm 1939, kun ainoa hyökkäyskalu oli #hevonen

Ohessa lyhyt kuittaus pelkistettynä Twitterviestinä:

-------------------

Heikkoa on tuo #puolustusvälineteollisuuden parantaminen kun Saksa on syyllistetty, Suomi mädätetty, niin että sotatarvikkeet pitää ostaa USA:sta tai E-Koreasta. #Faktisesti paras kalusto tulee #huoltovarmuutena #Natojäsenenä Mielikuva vm 1939, kun ainoa hyökkäyskalu oli #hevonen

--------------

Seppo Lehto historioitsija Tampere

Sinimustin aatoksin jaloin Isänmaan Asialla r.y

--

Saksaa syyllistäville ja miehittäjä-Ryssää ja isovenäläisiä valheita jakaville ja nuoleville muistus, mikäli toimittaisiin Ryssää vastaan kuten Saksaa vastaan 1918, niin moskovan oblasti olisi nyt Puolan kokoinen. Miksi Ryssälle on sallittu erivapauksia toisin kuin Saksalle ja Suomelle kansallisten alueidensa suhteen?Tilanne 1945 jälkeen Saksan lisäriistoina Puolan hyväksi, sekä Puolan Ryssälle menettämät alueet:

curzon_line2 Poland to west Sovjet stole Poland`s east------

On syytä muistaa ylläolevat miehitykset ja alueriistot väestönsiirtoineen?

https://sinimusta-liike.blogspot.com/

------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti