torstai 16. helmikuuta 2023

Sinimusta Liikkeen r.p:n kansallinen itsepetos ja siihen yllyttäminen Nato-jäsenyyden vastustamisena on suoraan linjassa SKP1918, moskovan tehtaankatu lähetystön eri suurlähettiläiden tavoitteiden sekä apujärjestöjensä mm "rauhanpuolustajat".

Salutant Vihtori Kosola ja Seppo Lehto heilaavat Herran siunausta Suomelle. Historiallinen IKL, AKS ja niiden aikalaissisarjärjestöt eivät edistäneet Ryssän invaasiohankkeita vaan pyrkivät liittoutumaan Italian Saksan kanssa (Nykyään molemmat Natossa https://Nato-jasenyys.blogspot.com)
 

Seppo Lehto sinimustana suursuomalaisena historioitsijana kansallismielisenä toimijana vanhan IKL:n ja AKS:n historiallisena kannattajana ja sanansaattajana puolueeksi muodostuneesta #SinimustaLiike hankkeesta ja sen menestymisen edellytyksistä tavoitteineen muutama sananen huomioitavaksi otsikolla: 

Onko tarkoitus uhrata Suomen kansa jättäytymällä maanpuolustuksellisten puutteellisten ratkaisujen taakse ilman Natojäsenyyttä, tilanteessa missä miehittäjä-Ryssä on edelleen imperialistina yhä laajentamassa alueitaan sotarikoksin alueriistoin Georgia, Ukraina etc? 

Leopardien tuotanto aloitettava alihankintana eri puolilla EU:ta Saksan lisäksi Suomessa, Ukrainassa etc. Suomen ja Ruotsin Natojäsenyyksien jälkeen Ukraina ja Georgia. Kiito.


Sinimusta Liikkeen r.p:n kansallinen itsepetos ja siihen yllyttäminen Nato-jäsenyyden vastustamisena on suoraan linjassa SKP1918, moskovan tehtaankatu lähetystön eri suurlähettiläiden tavoitteiden sekä apujärjestöjensä mm "rauhanpuolustajat". 

Kampfpanzer M1 Abrams nach Ukraine

Sinimustien suurin erehdys on kokonaismaanpuolustuksen tarpeiden ohitus Natojäsenyyden mitätöintijulistuksin, syö eniten kannattajia ja hyviä ehdokkaita pois jotka muuten olisivat samaa mieltä matuinvaasiosta. 

Ennustukseni on ettei äänisaalis riitä eduskuntavaaleissa kummoiseen äänisaaliiseen, sillä kyllä normijärki tilanteessa missä Ryssä pullistelee, kertoo että sotilasliitto on vähintä mitä tarvitaan jatkossakin + kaikkinainen muu siihen liittyvä.

Ukrainan tilanne kertoo että Ryssän Ukrainan vastainen sota on jo tyhjännyt jo aikaa sitten Ukrainan ammuslaarit, sama kohta Natomaillakin, jollei asetuotantoa ammuksineen polkaista sotatalouteen. Pelkällä Suomella ei riittävää uskottavaa puolustuskykyä vastaavan hyökkäyksen alla kuin Ukrainalla.

Puheet naapurimaista ja niiden kanssa liittoutumisesta on itsepetosta, koska käytännössä kaikki muut maat ovat Natomaita, paitsi vihollinen moskovan imperialisti.

https://nato-jasenyys-Suomelle.blogspot.com käytännössä kaikki muut maat ovat Natomaita, paitsi vihollinen moskovan imperialisti.

Glory to Ukraine Occupied territories back from parasite Russia moscow oblast



https://nato-jasenyys-suomelle.blogspot.com/

Olemme sodassa jo nyt henkisesti miehittäjä-Ryssää vastaan, sekä alueellisesti Ryssän miehittämä maa. On aluepalautusten aika https://Miehitetyt-alueet-takaisin.blogspot.com


Seppo Lehto eduskuntaan tuellanne Herran siunausta kaikille ajatteleville https://Herran-siunaus-Seppo-Lehto.blogspot.com


--------------------

https://sinimusta-liike.blogspot.com/

----------------------


Sinimusta paita ja sinimusta liike niiden tahtii lauletaan "mustapaitojen marssia" vaaleissa. Seppo Lehto historioitsija Huk, moniosaaja ilman rummunpäristelyä parasta mitä suomalaisuuden asialla voidaan tehdä on suosia suomalaista yrittäjyyttä ilman matuinvaasion ja islamin rahoittamista. 

Blogi perustettu ennen puoluehankkeita. Tavoitteet kuitenkin samat. Itse puoluetavoitteista: 

Onko tarkoitus uhrata Suomen kansa jättäytymällä maanpuolutuksellisten puutteellisten ratkaisujen taakse, tilanteessa missä Ryssä on edelleen imperilistina yhä laajentamassa alueitaan sotarikoksin alueriistoin Georgia, Ukraina etc?

Onko nykyinen Sinimusta liike vanhan IKL:n tunnuksin ajamassa Ryssälän etua maanpuolustuksemme heikennyksin erityisesti Nato-jäsenyyden vastustamisena? Tarkoittaa aseistautumisen ja huoltovarmuutemme vaarantamista jatkossa selkosuomella moinen Esko Seppänen tapainen antinatottaminen.

Ennen asialla nämä marxistileninistit kommariluteet keskuudessamme joiden symbolin Lenin reliefin alla otettiin kuvia valkoisea vappuna 1.5.2022. Kuvaaja Seppo Lehto




 --------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti